Општо за слушни апарати

Почетна Форум Општо за слушни апарати Општо за слушни апарати

Оваа тема содржи 0 одговори, има 1 глас, и последно е ажурирана од Профил слика од mikrotoni mikrotoni пред 4 години, 7 месеци.

Гледате 1 објава (од вкупно 1)
 • Автор
  Објави
 • #722
  Профил слика од mikrotoni
  mikrotoni
  Keymaster

  На оваа тема можете да поставувате прашања поврзани со слушни апарати, додатна опрема и сервис за слушни апарати.

Гледате 1 објава (од вкупно 1)

Мора да сте најавени за да одговорите на оваа тема.