BELTONE ALLY

I avancuar por i lehtë për t’u përdorur

Mirë se vini përsëri në dëgjim më të mirë dhe cilësi më të mirë të jetës. Me aparatet e dëgjimit Beltone Ally, jeta mund të jetë më e dobishme. Kur ju thjesht duhet të dëgjoni më mirë, Beltone Ally është gjithmonë aty për ty, si një mik i besueshëm.

Beltone Ally ka një koleksion të madh të karakteristikave të avansuara për t’ju ndihmuar që të dëgjoni më mirë. Me Beltone Ally ju do të qëndroni në bisedë, madje edhe në qoftë gjendeni në vende më të zhurmshme.Opcionet Wind Noise Reduction dhe Sound Cleaner (Paastrimi i zërit) do të ju ndihmojnë në uljen e zhurmës në prapavijë, si ajo e erës, zhurma e kondicionerëve apo zhurma në një restorant. Speech Spotter e bën që të mund të ndiqni se nga cila anë vjen zëri që ju të mund ti ndiqni bisedat sa më mirë.