За нас

МИКРОТОНИ е основана во 2000 год. Од 2000 година па се до 2004 година, нашата фирма беше дистрибутер на Philips слушните апарати за Македонија. Од 2004 откако Beltone ја купи Philips, ние сме ексклузивни представници на BELTONE за Македонија. Beltone е член на групација GN со седиште во Данска, која е една од најголемите и најиновативни производители на Слушни Апарати во светот. Моментално имаме 4 Слушни Центри и тоа Белтоне 1 во Тетово, Белтоне 2 во Куманово, Белтоне 3 во Гостивар и Белтоне 4 во Скопје. Наскоро планираме да се прошириме и во други градови за да бидеме поблиску до вас.