Додатоци

Beltone Wireless

Beltone Direct Line TV Link
Со поврзување на вашиот слушен апарат со додатоците на Beltone директна линија, ќе уживате во ниво на слобода како никогаш до сега .Кога гледате телевизија или слушате радио, звукот доаѓа директно на вашиот слушен апарат. Вие можете да го прилагодите удобно за вас нивото на гласноста на ТВ без да го пуштите гласот на телевизорот и без да ги вознемирувате другите во ваша близина. Можете да комуницирате слободно во собата, истовремено слушајќи го и телевизорот.
Beltone MyPal
Beltone MyPal може да се постават пред вашиот соговорник или пред уред како телевизор или радио така што гласот ќе доаѓа директно во сл. апарат. Можете да го поврзете уредот и со компјутер, iPad или MP3 за да слушате чисто и природно. Каде и да одите нема да пропуштите ниту еден убав момент

 

Beltone Direct Remote Control
Beltone Директен далечински управувач е мал уред кој ви овозможува да се промени програмата и гласноста на слушниот апарат. Тој има голем екран и копчиња за да може полесно да се контролира во секојдневна ситуација. Може да се прават промени колку што сакате и лесно да се промени гласноста и програмата во слушниот апарат што ја користите во секое време.
Beltone Direct Phone Link
Клуч за појасно разбирање на телефонските разговори.