BELTONE LEGEND

Beltone Legend е најкомплетниот и најнапреден слушен апарат. Beltone Legend ви нуди најширок спектар на избор и најнапредна технологија за сечиј вкус и начин на живот. Beltone Legend се поврзува директно со iPhone, iPad®, iPod touch® или андроид уред како Samsung Galaxy® S4 S5 S6 S7, преку апликацијата Hearingplus преку која може да правите промена на гласот, промена на програмите и др.