BELTONE ALLY

Напреден но лесен за ракување

Добредојдовте назад кон подобро слушање и поквалитетно живеење. Со слушните апарати Beltone Ally, животот може да биде поголемо задоволство. Кога едноставно треба да се слушне подобро, Beltone Ally, е секогаш тука за вас, како сигурен пријател.
Beltone Ally има голема колекција на напредни функции за да ви помогне подобро да слушате. Со Beltone Ally ќе останете во разговор, дури и ако се наоѓате на погласно место. Опциите Wind Noise Reduction и Sound Cleaner ќе ви помогнат во намалувањето на бучавата од позадината, како што се ветерот, климатизација или гласен ресторант. Опцијата Speech Spotter ви овозможува детекција на страната од каде што доаѓа звукот, за да можете да го следите разговорот подобро.