BELTONE BOOST

Супер моќен со можност за бежична конекција

Заслужувате да слушате подобро, без разлика колку тешко оштетување на слухот покажуваат резултатите на аудиограмот. Затоа ние ви нудиме решение кое што ќе ви овозможи да уживате во секојдневието и во прилики кои претходно сте ги пропуштиле поради неудобност во социјалнoто друштво. Овие уреди даваат остар звук и со напредна функција за дирекционалност, ќе добиете почисто слушање на говорот, особено во бучна околина. Ова значи дека можете да ги носите вашите слушни апарати надвор и да слушате поудобно. Едноставно, вие ги добивате сите напредни аудиолошки функции од нашите други апарати, со моќност да се справи со вашето оштетување. Со Beltone Boost покрај тоа што добивате супер моќен апарат, добивате и функции за бежично поврзување со телефон преку бесплатната програма HearPlus, правејќи го зборувањето преку телефон со тешко оштетување полесно отколку секогаш.