Per nesh

Mikrotoni u themelua në vitin 2000 në Tetovë. Nga viti 2000 deri në vitin 2004 kompania jonë kishte përfaqësinë e aparateve të dëgjimit Philips. Nga viti 2004 kur Beltone e bleu Philips-in ne jemi përfaqësues gjeneral për Maqedoni të kompanisë Beltone. Beltone është antare e Grupacionit GN me seli në Danimarkë e cila është një ndër prodhuesit më të mëdhej dhe më inovativ të aparateve të dëgjimit në botë. Momentalisht posedojmë 4 Qendra Dëgjimi edhe ate Beltone 1 Tetovë, beltone 2 Kumanovë, beltone 3 në Gosstivarë dhe beltone 4 Shkup. Së shpejti planifikojmë që të zgjerohemi edhe në qytetet tjera që të jemi më afër jush.