Shërbimet

Beltone Wireless

Beltone Direct Line TV Link
Duke lidhur aparatin tuaj me aksesoret e Beltone Direct Line, ju do te shijoni nje nivel lirie te pa provuar me pare. Kur ju shikoni televizor apo degjoni radion,tingulli vjen direkt ne veshin tuaj. Ju mund te rregulloni nivelin e volumit sipas deshires dhe te jete sa me i rehatshem per ju, pa ndikur te niveli televizorit qe te shqetesoni te tjeret. Mund te bashkebisedoni lirshem ne dhome duke degjuar dhe televizorin.
Beltone MyPal
Beltone MyPAL mund te vendoset para njëbashkëbiseduesiose para nje pajisje si televizori apo radio qe zeri t’ju vije direkt ne aparatin tuaj. Ju mund ta lidhni kete pajisje me Pc, iPAD apo Mp3 qe te degjoni ne menyre me te paster dhe natyrale. Kudo qe do shkoni nuk do humbisni asnje moment te bukur.

 

Beltone Direct Remote Control
Beltone Direct Remote Control eshte nje pajisje e vogel qe ju lejon te ndryshoni programet dhe volumin e aparatit të dëgjimit. Ka nje ekran te madh dhe butona që kontrollohen shume lehte kur ju duhen ne çdo situate te dites. Ju mund te beni ndryshime kur ju pelqen dhe tа kontrolloni lehtesisht volumin dhe programin që po perdorni ne çdo moment.
 
Beltone Direct Phone Link
Çelsi per te qartësuar bisedat tuaja telefonike