Beltone Origin – Një Aparat Dëgjimi për çdokend

Dëgjim cilësorë për të gjithë.

Beltone Origin është shpikur me një qëllim në imgjinatë: që t’i jep gjithkujt akses për dëgjimit më të mirë.
Beltone ORIGIN e merr teknologjinë thelbësore nga aparatet e dëgjimit më të sofistikuara dhe thjeshton atë në një paketë të lehtë-për tu përdorur. Kur ju zgjidhni Beltone Origin, ju merrni një aparat dëgjimi me cilësi të lartë i cili do t’ju ndihmon që të dëgjoni më mirë në një sërë situatash të ndryshme. Gjithashtu këtu është përparsia e HPF80 NanoBlock Protection (nano mbrojtja e tërë elektronikës) që e mbron aparatin e dëgjimit dhe e rrit jetëgjatësinë e aparatit.

Për personat prej 18-65 vjet, me humbje dëgjimi mbi 40dB, aparatin e dëgjimit Beltone Origin 185 e merni pa pagesë, vetëm me vërtetim nga FSSH.