BELTONE LEGEND

Beltone Legend është aparat dëgjimi më i kompletuar dhe më i avancuar. Beltone Legend ju ofron gamë të gjerë të zgjedhjes së stilit dhe teknologjisë më të përparuar për çdo shije dhe mënyre të jetesës. Beltone Legend lidhet direkt përmes iPhone, iPad®, iPod touch® ose telefonave android si Samsung Galaxy® S4 S5 S6 S7 dhe p%rmes aplikacionit Hearingplus ju mund ta kontrolloni aparatin e juaj të dëgjimit.