Контакт


Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Контакт Информации

Слушен Центар:
Дервиш Цара бр. 1 –КУЛА
1200 Тетово
Република МакедонијаОтопластична Лабораторија:
Абдул Фрашери бр. 93
1200 Тетово
Република Македонија
Тел . + 389 44 529 848
Моб. + 389 70 321 853
e-mail: info@mikrotoni.mk; microtoni@t-home.mk
Подружници
Микротони Белтоне 1
• Адреса: Дервиш Цара, Кула 1
1200 Тетово
• Телефони: 044 529 848; 070 321853
Микротони Белтоне 2
• Адреса: 11-ти Октомври б.б., лок.4
1300 Куманово
• Телефон: 031 529117
Микротони Белтоне 3
• Адреса: Мајор Чеде Филиповски 246
1230 Гостивар
• Телефон: 042 529177
Микротони Белтоне 4
• Адреса: Владимир Назор 1А
1000 Скопје
• Телефон: 078 945844